...

Tlf:53 54 54  59

Email info@mastercore.dk

Gratis fragt 0ver 500 kr. / Levering inden 24 timer

Tlf:53 54 54  59

Email info@mastercore.dk

          

Log ind

Registrer dig

Dine data anvendes til gennemførsel og sikring af din bestilling samt kommunikation herom. Samtidig giver dine informationer mulighed for at redigere og få adgang til din konto. Læs mere om dette i vores "privacy policy".

100% DANSK DESIGN

ÅNDBART KVALITETSSTOF

100% TILFREDSHEDSGARANTI

98% AFSENDT INDEN 24 TIMER

Holdningskorrigerende T-shirt

En holdningskorrigerende T-shirt i dansk design fra Mastercore støtter muskulaturen i ryggen, hvilket betyder at skuldre, rygsøjlen og skulderblade fastholdes i en optimal position.

Holdningstrøjen er udviklet af de dygtigste designere og tøjspecialister i verden. Den kan blandt andet bruges af håndværkere, tandlæger og kontormedarbejdere, og den er også ideel at træne med. Ja, i alle brancher hvor du har stillesiddende arbejde, eller belaster din krop i mange timer i løbet af dagen, vil Master Core trøjen være en optimal løsning.

Det er vigtigt at have en god kropsholdning, uanset om vi sidder, står eller bevæger os. Specielt de helt unge er ofte udsatte for stor belastning, grundet for meget aktivitet foran sin computer i hjemmet, skolen eller gymnasiet. Ja de arbejdsdygtige glemmer også at få rørt sig nok i dagligdagen, så de er også blandt de 800.000 som hvert år lider af smerter i skuldre, nakke, ryggen og lænden.

Fakta om rygskader

Hvert år oplever halvdelen af alle danskere at have ondt i ryggen, og ca. 880.000 er meget generet af smerter.

De har 3,3 millioner flere besøg hos lægen, er indlagt 11.000 gange om året og har 73.000 ambulante hospitalsbesøg

Lændesmerter koster de danske skatteydere 1,8 milliarder kr. om året i form af behandlinger i det offentlige sundhedsvæsen.
Dertil kan lægges 4,8 milliarder kr. i produktionstab ved sygefravær.

Læs mere på sdu.dk

 

MERE OM VORES HOLDNINGSKORRIGERENDE T-SHIRT

Master Core Holdningstrøje Forklaring

100% DANSK DESIGN

ÅNDBART KVALITETSSTOF

100% TILFREDSHEDSGARANTI

98% AFSENDT INDEN 24 TIMER

Rygsøjlen

Forebyg skader

800.000 personer lider i dagligdagen af rygsmerter og skuldreskader. Master Core teknologien er udviklet af danske designere på højeste niveau. Vores dygtige designer har været indover projektet i samarbejde med vores fabrikker og stofeksperter i Europa. Sammen har vi udviklet de mest optimale resultater. Vi har løbende sparret med både professionelle fysioterapeuter, læger og sportsfolk, så vi har kunnet udvikle det perfekte resultat, til stor gavn for alle dem som har store gener i dagligdagen. Master Core har løsningen…

Arbejdsstilliing

Forebyg smerter

Mange har fysiske problemer som følge af dårlige arbejdsstillinger, og idrætsfolk og sportsudøvere overanstrenger ofte deres rygsøjle eller musklerne. De kan simpelthen ikke følge med og stabiliserer i de vanskelige arbejdsstillinger og slitage. Når ryggen eller nakken bliver vredet eller bøjet, er der helt bestemt tale om belastende situationer. Arbejde i liggende, hug- eller knæliggende stillinger og arbejde i eller over skulderhøjde bliver også betragtet som hårdt belastende arbejde. Der er flere former for smerte…

FÅ EN BEDRE HOLDNING

ALLEREDE I DAG

Kom i gang med det samme

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.