...

Tlf:53 54 54  59

Email info@mastercore.dk

Gratis fragt 0ver 500 kr. / Levering inden 24 timer

Tlf:53 54 54  59

Email info@mastercore.dk

          

Log ind

Registrer dig

Dine data anvendes til gennemførsel og sikring af din bestilling samt kommunikation herom. Samtidig giver dine informationer mulighed for at redigere og få adgang til din konto. Læs mere om dette i vores "privacy policy".

Holdningskorrigerende Tøj

HOLDNINGSKORRIGERENDE TØJ TIL BÅDE MÆND OG KVINDER

Master Core giver enhver muligheden for at få bearbejdet holdningen i ryggen ved at benytte vores HEALTH CARE T-SHIRT.

T-shirten kan benyttes, når det passer dig bedst – hvad enten du benytter den under andet tøj, til aktiv sport, eller du sågar sover i den. Nogle mærker forandring med det samme, andre skal vænne sig til at musklerne strækkes permanent – Strækningen og løsgørelse af muskelaturen afhjælper og bearbejder smerter, ømhed og stivhed.

Holdningskorrigerende tøj er designet til at hjælpe med at opretholde en sund og opretstående kropsholdning. Ved at støtte ryggen og skuldrene kan dette tøj bidrage til at lindre belastning og reducere risikoen for ubehag og smerte. Det er en diskret og komfortabel måde at fremme en bedre holdning på, samtidig med at det giver en mere selvsikker udstråling. Med holdningskorrigerende tøj kan du investere i dit velvære og præsentere dig selv med elegance og selvtillid.

MASTER CORES T-SHIRT HJÆLPER PÅ DISSE 3 PROBLEMOMRÅDER

LÆNDESMERTER

Rygsmerter i den nedre del af ryggen (lænderyggen), der ikke findes nogen sikker forklaring på smerterne i form af sygdomme eller skader i ryggen, de kan opstå på mange måder og ofte i en hurtig bevægelse. Det er vigtigt at forebygge frem for at vente til skaden er sket. Det er meget normalt at tilstanden i en akut form ofte varer kortere end 5 - 6 uger, og en kronisk form, kan nemt varer mere end 10 - 12 uger.

NAKKESMERTER

Nakkesmerter forekommer meget hyppigt. I de fleste tilfælde forsvinder smerterne helt uden mén indenfor en kortere periode, det kan med fordel anbefales at bruge en holdningstrøje til lidt støtte i hele perioden. Ofte kan der være tale om nakkemyoser eller nakkehold med smerter og stivhed, man er tilbøjelig til at anstrenge andre muskler som giver en forværret spænding, derfor anbefaler vi en holdningstrøje, så man ikke får andre gener. Alderen medfører ofte forsnævringer omkring nerverødder, man kan nemt udvikle en diskusprolaps med føleforstyrrelser og styringsbesvær i armen og hånden. Har man vedvarende smerter fra nakken, bør man udredes af egen læge for andre mere sjældne årsager som f.eks. gigtlidelser og whiplash eller led skred.

KROPSHOLDNING

Bruger du mange timer hver dag foran computeren bliver din rygsøjle aldrig korrekt strukket ud. For at opnå en bedre kropsholdning er det ekstremt vigtigt, at dit generelle helbred er i en fornuftig form og for at undgå rygsmerter. Master Core anbefaler en holdningstrøje til alle der sidder meget, eller står meget op i flere timer om dagen. Din rygsøjle er din vigtigste støtte og den skal man passe på. Dårlige arbejdsstillinger føre ofte til alvorlige og endda uoprettelige skader såsom diskusprolaps og kronisk træthed. Ved brug af en holdningstrøje får du en vigtig støtte i dagligdagen, ja hvorfor ikke forebygge skader og få en bedre holdning fremover.

KOMPRESSIONSBUKS TIL BÅDE MÆND OG KVINDER

Master Core har løbende test af vores holdningskorrigerende tøj hos nogle af de største verdensstjerner indenfor sport. Pernille Knudsen som er verdensmester i kajak laver mange test af vores tøj, og har slået alle sine rekorder når hun bruger vores tøj. Vi følger løbende Pernille Knudsen resultater, så vi sikre os de nyeste informationer. Landstræneren roser vores holdningskorrigerende tøj og tester selv i skrivende stund, vores holdningskorrigerende T-shirt på hendes klinik som Fysioterapeut. Europamester Rasmus Knudsen bruger også vores tøj i træningslokalet og på sit arbejde. Master Core har kun positive tilbagemeldinger på alle vores testpersoner og dem som har købt tøjet.

MASTER CORES BUKSER HJÆLPER PÅ DISSE 3 PROBLEMOMRÅDER

BLODPROPPER - FOREBYGGELSE

Der er rigtig mange grunde til at bruge Master Core`s unikke kompressionsbukser, som blandt andet forbedre blodets tilbageløb til hjertet, så man kan mindske risikoen for blodpropper i kroppen, frygten eller angsten for at forværre ens livsstil er stor hos rigtig mange mennesker. Antallet af hjerte-kar-sygdomme er omkring 64.000 personer alene i Danmark hvert år. Mange har den holdning at livet er en selvfølge. Overordnet set har vores kompressionsbukser også den effekt som støttestrømper, samtidig bearbejder bukserne dine muskler i benet og låret.

VÆSKE I BENET

Transporten af væske gennem lymfekarrene bliver forbedret meget ved at anvende Master Core`s kompressionsbukser i dagligdagen, rigtig mange lider af for meget væske i sine ben, der er meget ofte forbundet med store gener i hverdagen. Mange vil kunne undgå disse gener ved at bruge Master Core kompressionsbukser dagligt, så du undgår generne i dagligdagen. Hvorfor ikke gøre hverdagen mere behagelig og måske helt undgå for meget medicin.

GRAVIDE KVINDER - ÅREKNUDER

Gravide kvinder lider meget ofte af åreknuder efter en graviditet, forebyggelse er nøgleordet. Åreknuder er hovedsageligt arveligt betinget, men ikke en sikkerhed for at det ikke sker for dig. Venernes funktion leder blodet tilbage til hjertet. Dette sker ved, at venepumpen i benet sender blodet i opadgående retning, læggens og fodens muskler aktiveres derfor, når man bevæger sig i hverdagen. Når man ikke bruger disse muskler hver dag, forhindrer venernes klapper blodet i at løbe tilbage. Hvis disse klapper ikke fungerer, vil trykket i venerne udvides og kan omdannes til åreknuder til gravide kvinder.

TRØJER DER FOREBYGGER

Ved hyppigt brug af HEALT CARE T-SHIRTEN uden rygproblemer, vil det have stor indflydelse på forebyggelse i stedet for behandling.

Master Core har nøje tilpasset HEALTH CARE T-SHIRTEN i en Dame og en Herre model.

Lider du af smerter i ryg eller skuldre, eller har du fået ”Computer stilling i ryggen”, står Master Core gerne til rådighed telefonisk eller pr. email, hvor du kan få gode råd til hvordan du med den mest optimale brug af HEALT CARE T-SHIRTEN, opnår bedst mulige ”behandling” af din kære ryg !

BUKSER DER FOREBYGGER

Hvem kan så bruge de bukser, ja stort set alle der vil sikre sig en fremtid uden frygt, eller ønsker sig en markant fremgang når de går, løber eller dyrker sport på alle niveauer.

Master Core har udviklet bukserne, så de også strammer ballerne op. Bukserne har også den funktion at presse musklerne og veneklapperne i benene sammen og dermed forbedre blodets tilbageløb til hjertet. Vi betragter bukserne som din bedste ven, da de kan forbedre din hverdags bekymringer og forebygge eller formindske risikoen for en blodprop

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.