...

Tlf:53 54 54  59

Email info@mastercore.dk

Gratis fragt 0ver 600 kr. / Levering inden 24 timer

Tlf:53 54 54  59

Email info@mastercore.dk

          

Log ind

Registrer dig

Dine data anvendes til gennemførsel og sikring af din bestilling samt kommunikation herom. Samtidig giver dine informationer mulighed for at redigere og få adgang til din konto. Læs mere om dette i vores "privacy policy".

Mastercore teknologien

HEALTHCARE CONTROL​

Hvorfor ikke opnå en forbedret hverdag uden rygsmerter og for store gener, ja det spørgsmål skal man stille sig selv. Alle har interesse i, at få en bedre nattesøvn og en mere livsglad tilværelse. Med Master Cores holdningstrøje er det muligt at få glæden og smilet tilbage uden anstrengelser.

Når trøjen sidder tæt (meget tæt) på kroppen, og monostoffet som er indsyet i stribe formation i trøjen, og som dækker over musklerne i ryggen, så opnås der forbedringer på samme måde som brugen med den farverige tape. Samtidig er hovedstoffet i ”familie” med monostoffet, hvilket betyder at hovedstoffet understøtter og fordeler trykket som opstår rundt om monostoffet. Vigtigt for effekten og resultatet er at den benyttes flittigt.

TRØJER DER FORBYGGER

Adskillige personer har deltaget i afprøvning, vejledning og meget andet. For dette arrangement og medvirken, er vi meget taknemmelige for deres feedback. Vi modtager løbende feedback fra helt almindelige personer og professionelle sportsfolk. Derudover har vi fagligt fået nogle fysioterapeuter og speciallæger til at vejlede og afprøve vores holdningstrøje, og alle med positiv feedback.

Master Core er til rådighed uanset din udfordring, vi hjælper gerne med rådgivning i størrelse og anvendelse af trøjen i hverdagen. Kom godt i gang og oplev den ultimative holdningskorrigerende trøje fra Master Core. Direkte 53 54 54 59

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.