...

Tlf:53 54 54  59

Email info@mastercore.dk

Gratis fragt 0ver 500 kr. / Levering inden 24 timer

Tlf:53 54 54  59

Email info@mastercore.dk

          

Log ind

Registrer dig

Dine data anvendes til gennemførsel og sikring af din bestilling samt kommunikation herom. Samtidig giver dine informationer mulighed for at redigere og få adgang til din konto. Læs mere om dette i vores "privacy policy".

Kompressionsbukser

Kompressionsbuksen er et dansk design fra Master Core. Alt er nøje gennemtænkt af de bedste designer og stofeksperter i verden og er gennembearbejdet igennem de sidste par år og sammensat, så det har 3 funktioner i et og samme par bukser.

I samme buks får du:

      • – Minimering af væske i ben
      • – Ekstra styrkelse af muskulaturen
      • – Push-up effekt

Buksen er derudover nem at holde og vaskes på 40 grader.

Der er mange grunde til at bruge Master Core`s unikke kompressionsbukser, som er designet til at forbedre blodets tilbageløb til hjertet, så man derved mindsker risikoen for blodpropper i ben og hjertet. Overordnet set har vores kompressionsbukser effekten som støttestrømper men samtidigt bearbejder den også dine muskler i låret og derudover har vi udviklet bukserne, så de strammer ballerne op. Bukserne er designet med en funktion der presser musklerne og veneklapperne i benene sammen og dermed forbedre blodets tilbageløb til hjertet.

Vi har testet Kompressionsbuksen med professionelle sportsudøvere, blandt andet har Pernille Knudsen (OL deltager 2021 i kajak) testet disse kompressionsbukser fra Master Core. 

Pernille Knudsen udtaler sig meget positivt om effekten når hun træner i træningslokalet, løber eller blot går en tur i skoven. Derudover er hun begejstret over tøjkvaliteten og dens udformning som passer hende godt. I kajakken bruger hun bukserne til træning for at øge hendes effekt og hurtigere blodgennemstrømning, så syren mindskes og derved forsvinder hurtigere. Pernille er i skrivende stund i gang med flere test som vi løbende følger op på.

Fra flere professionelle sportsudøvere har vi fået tilbagemeldingen at kompressionsbukserne giver alle ekstra styrke i muskulaturen og dermed ekstra kræfter som skaber bedre resultater på grund af en hurtigere blodgennemstrømning.

Vi har også haft testet kompressionsbuksen af på ’Fru Jensen’, som har mærket en markant forskel, så hun nærmest nu er helt uforstyrret af hendes tidligere smerter.

Fakta om blodpropper


Hvert år rammes over 64.000 danskere af en hjerte-kar-sygdom.

Hver fjerde dansker dør af en hjerte-kar-sygdom. Det er omkring 12.000 danskere i løbet af et år.

480.000 danskere lever med en hjerte-kar-sygdom, det svarer til en stigning på 19 procent siden 2006.

Blodpropper - Forebyggelse - Effekt

Der er mange grunde til at bruge Master Core`s unikke kompressionsbukser, som blandt andet forbedre blodets tilbageløb til hjertet, så man kan mindske risikoen for blodpropper i benet og hjertet, frygten eller angsten for at forværre ens livsstil og det som mange tager for givet i livet, nemlig, at stå op hver dag uden bekymringer for livet som mange forventer som en selvfølge. Overordnet set har vores kompressionsbukser også den effekt som støttestrømper og samtidig bearbejder dine muskler i låret, derudover har vi udviklet bukserne, så de strammer ballerne op. Bukserne har også den funktion at presse musklerne og veneklapperne i benene sammen og dermed forbedre blodets tilbageløb til hjertet. Vi betragter bukserne som din bedste ven, da de kan forbedre din hverdags bekymringer og forebygge eller formindske risikoen for endnu en blodprop.

Verdensmester og OL-deltager 2021 Pernille Knudsen

Pernille Knudsen har testet disse kompressionsbukser fra Master Core. Pernille Knudsen udtaler sig meget positivt når hun træner i træningslokalet, løb eller blot en gåtur i skoven, derudover er hun begejstret over tøjkvaliteten og dens udformning som passer hende godt. I kajakken bruger hun dagligt bukserne til træning for at øge hendes effekt og hurtigere blodgennemstrømning, så syren kan mindskes og forsvinde hurtigere. Pernille er i skrivende stund i gang med flere test som vi løbende følger op på. Kompressionsbukserne giver alle ekstra styrke i muskulaturen og dermed ekstra kræfter som bevirker bedre resultater på grund af en hurtigere blodgennemstrømning. Alle sportsudøvere kan med stor fordel bruge bukserne og komme hurtigere frem mod sine drømme og mål.

Væske i benet - Forebyggelse

Transporten af væske gennem lymfekarrene bliver forbedret meget ved at anvende Master Core`s kompressionsbukser, rigtig mange lider af for meget væske i sine ben, ofte er det forbundet med store gener, undgå disse gener og brug bukserne dagligt, så du undgår generne i dagligdagen.

Bukser til rejser

Kompressionsbuksen kan blandt andet bruges til at mindske risikoen for blodpropper, hævelser og uro i sine ben ved længere flyrejser og bilferie, også stående arbejde kan være belastende for ens ben.

Gravide kvinder - Åreknuder

Gravide kvinder lider også ofte af åreknuder efter en graviditet, forebyggelse er nøgleordet. Åreknuder er hovedsageligt arveligt betingede. Venernes funktion leder blodet tilbage til hjertet. Dette sker ved, at venepumpen i benet sender blodet i opadgående retning, læggens og fodens muskler aktiveres, når man bevæger sig i dagligdagen. Når man ikke bruger disse muskler, forhindrer venernes klapper blodet i at løbe tilbage. Hvis disse klapper ikke fungerer, stiger trykket i venerne, der derefter udvides og kan omdannes til åreknuder.

Opstramning af ballerne

Kompressionsbuksen strammer samtidig ens baller op, hvis de er blevet lidt slappe med tiden, eller hvis du ønsker en forsat stram balle som altid sidder mere perfekt. Kan anvendes af alle uden gener.

Bukserne til forebyggelse

Master Core`s kompressionsbukser bruges til forebyggelse af blodpropper og åreknuder samt gener, for eksempel hos gravide, men også til at reducere risikoen for blodpropper hos nyligt opererede eller sengeliggende patienter. kompressionsbukserne er nemme at få på og yderst behagelige selvom de sidder tæt på kroppen. Det optimale er at bruge kompressionsbuksen dagligt. Forbedre din livskvalitet uanset om du er ung, gammel sportsudøver eller professionel sportsstjerne.

100% DANSK DESIGN

ÅNDBART KVALITETSSTOF

100% TILFREDSHEDSGARANTI

98% AFSENDT INDEN 24 TIMER

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.