...

Tlf:53 54 54  59

Email info@mastercore.dk

Gratis fragt 0ver 500 kr. / Levering inden 24 timer

Tlf:53 54 54  59

Email info@mastercore.dk

          

Log ind

Registrer dig

Dine data anvendes til gennemførsel og sikring af din bestilling samt kommunikation herom. Samtidig giver dine informationer mulighed for at redigere og få adgang til din konto. Læs mere om dette i vores "privacy policy".

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de spørgsmål vi ofte støder på i vores kundeservice

FÅ SVAR PÅ DE MEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Da det er vigtigt for os at du finde den helt rigtige størrelse og holdningskorrigerende trøje, har vi samlet nogle af de spørgsmål vi ofte støder på i vores kundeservice. 

Holdningskorrigerende tøj er specielt designet til at stimulere musklaturen på de mest ømme punkter på kroppen, nemlig ryggen og skuldrene, det gør Master Core trøjen helt unik da den er testet af de mest professionelle sportsudøver, læger og fysioterapeuter i verden. Trøjen er helt unik på sit felt, da også stoffet er specielt udviklet af vores danske team af eksperter. Afhængigt af området på huden er der tusindvis af nervereceptorer pr. kvadratcentimeter hud hvor man kan føle og reagere på berøring, og sender et signal til hjernen, derefter begynder muskler at slappe af. Dette medfører en positiv kropsreaktion. Stoffet er meget velegnet til dem som sveder meget og ønsker en behagelig temperatur i dagligdagen.

Master Core trøjen beskytter udsatte muskler og øger ens muskulatur da den afhjælper daglige scener på arbejdspladsen og reducerer skaderne betragtelig. Master Core trøjen er også et godt supplement til træning og fysioterapi.

Alle vores størrelser er tilpasset din normale størrelse. Master Core trøjen skal dog altid være tætsiddende, så du opnår den bedste virkning. ønsker du vejledning om størrelsen vil vi anbefale at du kontakter vores team på vores direkte service nummer 53545459

På arbejdspladsen, fritiden, indkøb, rejser og til træning. Trøjen vil aflaste i alle situationer, vi anbefaler mange at opstarte med et dagligt brug på 4 – 8 timer og efter 4 uger vil det være endnu mere effektivt at bruge den i alle dagtimer.

En stor del vil kunne mærke og se en forskel på kropsholdningen indenfor få timer eller dage. Man skal dog være tålmodig, da kroppen skal vende sig til en ny forbedret holdning. Muskelhukommelse skabes blot ved at bære det holdningskorrigerende tøj og udføre normale aktiviteter som gåtur, arbejde, fitness, håndbold, fodbold, badminton, ridning, cykle og løb. Kropsholdningen forstærket af daglig bevægelse uanset hvor du befinder dig. Dine fysiske ændringer vil være mest mærkbare efter at have brugt tøjet i en længere periode.

Master Core produkter kan vaskes ved 40 grader og ikke derover, første gang anbefaler vi at vaske det særskilt, selvom stoffet er bearbejdet korrekt fra fabrikken. Skyllemiddel er ikke nødvendigt på vores produkter og tørre nemt efter 1 – 2 timer. Produkterne må IKKE komme i en tørretumbler.

Vi tilbyder efter dit køb 14 dages fuld returret i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med produktet. Produktet skal leveres tilbage til Master Core i perfekt stand, uden lugt af eks. Parfume eller røg, skal leveres tilbage i original emballage og alle vaske- og produktmærker intakte. Er produktet på noget tidspunkt tørre tumblet inden det leveres tilbage, vil vi afvise at refundere det betalte beløb, da produktet herved bliver ødelagt. Ved tilbagelevering vil vi bestræbe os på at gøre det hurtigst muligt, der kan forekomme forsinkelser ved helligdage, jul og nytår osv.

Team Master Core

Direkte 53 54 54 59

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.