...

Tlf:53 54 54  59

Email info@mastercore.dk

Gratis fragt 0ver 500 kr. / Levering inden 24 timer

Tlf:53 54 54  59

Email info@mastercore.dk

          

Log ind

Registrer dig

Dine data anvendes til gennemførsel og sikring af din bestilling samt kommunikation herom. Samtidig giver dine informationer mulighed for at redigere og få adgang til din konto. Læs mere om dette i vores "privacy policy".

ANKELSOKKER

Dine nye bedste venner

Svedabsorberende og åndbare

Ingen mærkbare syninger

Optimal pasform

Ankelsokker

Ankelsokker i Dansk design fra Master Core – Den bedste kvalitet og pris

Ankelsokkerne i dansk design er utroligt bløde og føles meget luksuriøse når du tager dem på. De er både svedabsorberende og åndbare, og giver dermed virkelig god komfort til fødderne. Sokkerne er nøje gennemtænkt, så alle kan bruge dem i alle situationer, uanset om det er til dagligdagen, eller til forskellige idræts aktiviteter.

Her er blandt andet den korte model, der går lidt op over anklen, så sokken ikke falder ned. Tidligere var det noget der blev brugt om sommeren, men der er mange flere der bruger dem hele året rundt i dag.

Uanset om du bruger sokkerne som sommersokker, eller om vinteren, får du i hvert fald nogle lækre sokker, der er virkelig behagelige og bløde i en super god kvalitet.

Master Core har lavet en del test, så resultatet når sit højdepunkt og som svarer til prisniveauet. Sokkerne tåler 40 grader i vask, så er man sikker på de ikke tager skade i vask.

Master Core kommer med flere forskellige sokker i 2021.

Dansk design fra Master Core

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.