Tlf:53 54 54  59

Email info@mastercore.dk

Gratis levering

Tlf:53 54 54  59

Email info@mastercore.dk

          

Log ind

Registrer dig

Dine data anvendes til gennemførsel og sikring af din bestilling samt kommunikation herom. Samtidig giver dine informationer mulighed for at redigere og få adgang til din konto. Læs mere om dette i vores "privacy policy".

Holdningskorrigerende health care T-shirt

HOLDNINGSTRØJE TIL BÅDE MÆND OG KVINDER

m a s t e r Core giver enhver muligheden for at få bearbejdet holdningen i ryggen,ved at benytte vores HEALTH CARE T-SHIRT.

T-shirten kan benyttes når det passer dig bedst – hvad enten du benytter den under andet tøj, til aktiv sport, eller du sågar sover i den. Nogle mærker forandring med det samme, andre skal vænne sig til at musklerne strækkes permanent – Strækningen og løsgørelse af muskelaturen afhjælper og bearbejder smerter, ømhed og stivhed.

MASTER CORES TØJ KAN HJÆLPE HJÆLPE PÅ DISSE 3 PROBLEMEROMRÅDER

image-25
LÆNDESMERTER

Rygsmerter i den nedre del af ryggen (lænderyggen), der ikke findes nogen sikker forklaring på smerterne i form af sygdomme eller skader i ryggen, de kan opstå på mange måder og ofte i en hurtig bevægelse. Det er vigtigt at forebygge frem for at vente til skaden er sket. Det er meget normalt at tilstanden i en akut form ofte varer kortere end 5 - 6 uger, og en kronisk form, kan nemt varer mere end 10 - 12 uger.

image-26
NAKKESMERTER

Nakkesmerter forekommer meget hyppigt. I de fleste tilfælde forsvinder smerterne helt uden mén indenfor en kortere periode, det kan med fordel anbefales at bruge en holdningstrøje til lidt støtte i hele perioden. Ofte kan der være tale om nakkemyoser eller nakkehold med smerter og stivhed, man er tilbøjelig til at anstrenge andre muskler som giver en forværret spænding, derfor anbefaler vi en holdningstrøje, så man ikke får andre gener. Alderen medfører ofte forsnævringer omkring nerverødder, man kan nemt udvikle en diskusprolaps med føleforstyrrelser og styringsbesvær i armen og hånden. Har man vedvarende smerter fra nakken, bør man udredes af egen læge for andre mere sjældne årsager som f.eks. gigtlidelser og whiplash eller led skred.

image-27
KROPSHOLDNING

Bruger du mange timer hver dag foran computeren bliver din rygsøjle aldrig korrekt strukket ud. For at opnå en bedre kropsholdning er det ekstremt vigtigt, at dit generelle helbred er i en fornuftig form og for at undgå rygsmerter. Master Core anbefaler en holdningstrøje til alle der sidder meget, eller står meget op i flere timer om dagen. Din rygsøjle er din vigtigste støtte og den skal man passe på. Dårlige arbejdsstillinger føre ofte til alvorlige og endda uoprettelige skader såsom diskusprolaps og kronisk træthed. Ved brug af en holdningstrøje får du en vigtig støtte i dagligdagen, ja hvorfor ikke forebygge skader og få en bedre holdning fremover.

TRØJER DER FOREBYGGER

Ved hyppigt brug af HEALT CARE T-SHIRTEN uden rygproblemer, vil det have stor indflydelse på forebyggelse i stedet for behandling.

Master Core har nøje tilpasset HEALTH CARE T-SHIRTEN i en Dame og en Herre model.

Lider du af smerter i ryg eller skuldre, eller har du fået ”Computer stilling i ryggen”, står Master Core gerne til rådighed telefonisk eller pr. email, hvor du kan få gode råd til hvordan du med den mest optimale brug af HEALT CARE T-SHIRTEN, opnår bedst mulige ”behandling” af din kære ryg !